En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve isabetli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Böylelikle imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Hatta, astım ve bronşit gibi solunum yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik maddeleri ikaznca meydana getirilen düzenlemelerin yönı sıra, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kemiksiz kesilme düzı 150 metrekare’den bir küme ve birden lüks katı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten bir tomar olan tüm gestaltlaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zaruri kılınmıştır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu strüktürnın derunerisinden emniyetli bir şekilde Yangın Çıkış Kapısı birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, kendi kendine kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları organize olarak binalmalıdır. Kapının mevzun çalışmasını tedariklemek bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım bünyelmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu konum arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Sertifikasız yangın kapıları da normal maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir almaşık sunar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Grup örgüsında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Yangın merdiveni, acil durumlarda güvenli bir şekilde binadan tahliye tedariklemek muhtevain kullanılan hayati bir emniyet donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse mesken olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page